Ázijská kuchyňa je v posledných rokoch na Slovensku v rozmachu. Pravdepodobne ju milujeme kvôli hustým polievkam s rezancami a ryžovo-zeleninovým pokrmom. Veď čím uľahodiť slovenskému jazýčku viac, ako dobrej slepačej so slížami a rezňu s ryžou (ach, toto je šialená kombinácia!). Moderné trendy v gastronómii sú však iné. Ide o autentičnosť, výnimočnú atmosféru a zážitky. Snaha o tento koncept sa určite podarila vo food bare IASAI v historickom centre mesta Bratislavy. Jedlo je bezpochyby prvotriedne. Jeho prípravu je možné sledovať priamo pred zákazníkom, čo vibruje všetkými našimi zmyslami a prináša neočakávanú jedinečnosť. Celé toto kulinárske divadlo je osadené v strohom, ale do detailov premyslenom interiéri od @plusminus_architects . Konštrukčné, udržateľné materiály ako oceľový bar a betónové povrchy tvoria famózny kontrast s farebnosť čerstvých jedál. Privri oko a precíť to blaho. Nielen v ústach.
[Best_Wordpress_Gallery id=”65″ gal_title=”plusminusarchitects”]Kredit – www.plusminusarchitects.com
Foto – Maroš Fečík
Branding a vzory – Milk Studio